Д. Сенниченко разом з Т. Єлейко виявилися мерзотниками по відношенню до наших захисників – інвалідів війни

Д. Сенниченко разом з Т. Єлейко виявилися мерзотниками по відношенню до наших захисників – інвалідів війни

Сенниченко не поважає захисників Вітчизни.

Дуже важко писати з приводу вчинків чиновників по відношенню до наших захисників, які отримали інвалідність при захисті нашої Держави в той час, коли ці мерзотники у теплих кріслах набивали свої кишені.

Передісторія

До мене звернулися представники ветеранів війни з проханням допомогти з’ясувати кінцевого покупця готелю «Дніпро» та джерела походження грошей, у зв’язку з чисельними публікаціями про вірогідність участі у приватизації готелю  російських грошей.

Для з’ясування всіх обставин цієї приватизації я отримував документи та інформував учасникам війни щодо перебігу приватизації та виявлених порушень законодавства при приватизації.

З метою подальшого виявлення всієї ситуації при приватизації готелю «Дніпро» нашим законодавством передбачено звернення до державних органів та посадових осіб з викладенням фактів порушень законодавства з проханням подальшої перевірки та отримання необхідних для цього документів.

 Тому я допомагав трьом представникам учасників війни, інвалідам війни І групи скласти заяви до Президента України та до Прем’єр-Міністра України. Підлеглі Президента та Прем’єра визначали відсутність у них повноважень по розгляду порушень при приватизації готелю «Дніпро» та, виконавши функції поштового відділення, переслали заяви порушнику законодавства  при приватизації – до ФДМУ.

Заява 1
Заява 2
Заява 3

Про чисельні порушення при приватизації готелю «Дніпро» досить багато статей і їх можна знайти на сторінках ІА «Активні громадяни» (www.gromada.top) та Всеукраїнського журналу «Корупціонер в Україні» (https://korupcioner.in.ua/ua/).

Відповіді

Наші інваліди війни отримали відповіді за підписами цих чиновників ФДМУ від 22.09.2020 № 10-21-18943 та від 09.10.2020 № 10-21-20663 про те, що їх заяви були розглянуті. Я не беру до уваги зміст відповідей, бо це окрема тема, я звертаю увагу на виконання прав заявника при розгляді заяви та на ставлення до інвалідів війни.

Лист 1
Лист 2

В кожній заяві було зазначено щодо виконання прав заявника по ст. 18 Закону України «Про звернення громадян» при розгляді заяви та у заяві зверталася увага на вимоги ст. 15 Закону, а саме – Заяви осіб з інвалідністю внаслідок війни розглядаються першими керівниками державних органів, установ, організацій особисто.

Зовсім не дивує мовчання правоохоронних органів та органів влади на ці чисельні порушення при приватизації, але обурює попрання мерзотниками з ФДМУ прав інвалідів війни, наших захисників, зневажливе ставлення до них та до їх прагнення боротися у мирному житті за правову України.

Пане Президент, як Верховному головнокомандувачу, Вам не можна допускати прояви такої зневаги до вояків, які захищали країну, які  втратили своє здоров’я, виконуючи присягу на передовій. Якщо Ви не знаєте, що робити у цьому випадку, то дайте команду призвати їх на збори на два місяці і мене хай призначать їх командиром та я гарантую, що за два місяці вони стануть справжніми патріотами України.

Стало зрозумілим, що приватизація державного майна та управління державним майном потрапило у руки мерзотників, які плюють на захисників Держави, на інвалідів війни і, тим паче, їм тричі наплювати на Україну. Як вбачається, у них на меті тільки проведення «схематозу» та «договорняків» та можна здогадуватися при якій мотивації.

І це трапилося перед днем захисника Вітчизни – ось такий подарунок влаштували високопосадовці ФДМУ нашим воякам – патріотам.

Треба нам контролювати дії влади, не давати їм можливості порушувати законодавство та права громадян, знати та боротися за свої конституційні права, за прозору приватизацію, за надходження до бюджету та боротися проти свавілля чиновників.

Чи стане громадянин джерелом влади залежить від кожного з нас.

І почніть з малого – залишайте коментарі, думки та свої враження від прочитаного

Блог автора – постійна ссилка на статтю

Качур Д. М. , член Громадської ради при ФДМУ , експерт з питань приватизації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.