Сенниченко викрутився, але стало смішно від того як

Сенниченко викрутився, але стало смішно від того як

Крок за кроком повертаємо законну символіку ФДМУ

Я (в своєму пості від 22 червня 2021 року) вже описував ситуацію з емблемою та подав заяву щодо використання емблеми. Також раніше я надав, затверджений наказом ФДМУ від 15.05.2012 № 670, ескіз емблеми у вигляді синьо-жовтої букви Ф.

Сенниченко викрутився, але стало смішно від того як
Офіційна емблема ФДМУ


Отримав відповідь від Дмитра Сенниченко на свою заяву та дивлюсь на сайт ФДМУ і не можу зрозуміти – або я отримав відповідь від дитячого садочку або з відповідачем щось негаразд.
В листі зазначено, що відповідно до наказу ФДМУ від 25.09.2012 № 3558 символіка вже розміщена на головній сторінці офіційного вебсайту Фонду.

Емблема ФДМУ
Емблема ФДМУ

На головній сторінці, рядом з назвою фонду, якась незрозуміла емблема, а в кінці сайту розмістили законну емблему серед низки інтерактивних посилань. Ну вже як то намагаються викрутитися, але з одного боку по дитячому, а з іншого визначає себе порушником Конституції та “недочиновником”.

Сенниченко викрутився, але стало смішно від того як


Далі в листі Сенниченко зазначає, що чинним законодавством не ЗАБОРОНЕНО використання інших зображень.
В ч. 2 ст. 19 Конституції написано “Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.”
Три слова та чотири речення не може запам’ятати пан Сенниченко – що він має діяти на підставі, в межах та у спосіб, що передбачені законами та виконувати тільки те що дозволено та прописано у Законі. Якщо щось не прописано у Законі – тоді чиновнику не дозволено.
Тобто для чиновника, те що не заборонено – воно – не дозволено, тобто не передбачено Законом і тому для нього заборонено, а ось для громадян у такому випадку те що не заборонено – дозволено.
Хто-небудь – розкажіть ці прості речі цьому горе-чиновнику Сенниченко.
Сумно від того хто керує ФДМУ та приватизацією.

Блог автора – постійне посилання на статтю

Качур Д. М. , член Громадської ради при ФДМУ , експерт з питань приватизації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.